8

Kom med en film!

Oline er vækket, men det har ikke fået hende ud af fjerene. Hun ligger og smugkigger Hook, mens hun spiller, chatter og simultanlæser, så der er gang i det hele oppe i hendes rede, men ikke om der er planer om at stå op. Det er da stadig jul og dermed ferie og jeg må give hende ret.

Oline dovner

Mens hun ligger og hygger sig og hendes far gør ligeså – også efter en vækning, har jeg svunget støvsugeren, så her igen er rimeligt hvad angår flagrende, luftbårne og uigenkendelige småfragmenter af julens hyggelige stunder.

Nu er her igen til at være og jeg er stadig noget ramt af nattens stormvejr, men ikke mere end jeg sagtens kan nyde Hook, når jeg ind imellem passerer.

Kaptajn Hook

Jeg tror det er ved at være tid til lidt mad i maven. Alene tanken er nok til, at den protesterer, men der skal vel tvang til og så må det være sådan.

Nu trænger jeg vist til sofa, strikketøj og masser af gode film. Kom an!

Du vil sikkert også kunne lide