9

Haven i slowmotion

Halvtreds centimeter Haven i tusmørke, mens Along came a Spider løb over skærmen. Det må næsten være en eller anden rekord af en slags. Ikke til den gode side, men sådan mere i den ende, hvor jeg er næsten træt, inden jeg er begyndt.

Haven

Tykke pinde er jeg ikke gode venner med. De kræver pauser hele tiden og mine hænder gør sig de største anstrengelser for at modarbejde projektet, men jeg er stædig og tid må det gerne tage, for det bliver superlækkert. Bredt, blødt og varmt ender det med at være og længden kan jeg jo selv bestemme, så lad os se, hvor længe fingre og skuldre gider.

Mønstret har drillet mig lidt, men det er kun fordi jeg ikke har været koncentreret. Det er let at gå til og lynhurtigt memoreret. Jeg er stadig fortrøstningsfuld og sneen er jo ikke ankommet endnu, så der bliver vel også tid til en hue jeg har på tegnebrættet.

Du vil sikkert også kunne lide