5

Middagssysler

Kaffen er rigelig og varm og der er ingenting, som venter. Jeg kan bruge tiden helt, som jeg har lyst til. Det er noget, jeg stadig ikke helt har vænnet mig til, men sådan er det. Der er ingen praktiske opgaver, som venter, så jeg kan sådan set gøre, som jeg lyster.

Kaffe

Jeg snupper huemønstret, jeg har forelsket mig i. Jeg regner lidt på maskeantal, for jeg vil strikke den i noget tyndere garn. Måske er det en fejl, men det på jo komme an på en prøve, for huen skal strikkes.

Der beregnes

Den kan blive et godt alternativ til Haven, som tager det bedste af mine kræfter, når jeg strikker løs på pinde 8. Pinde 4 er i virkeligheden smertegrænsen, men jeg kunne jo ikke lade være, så nu gør det bod med et andet strikketøj, som kan tage over, når det bliver for hårdt med de tykke pinde.

Huemønstret er et gratis af slagsen. Jeg har fundet det på Drops, som er en uudtømmelig kilde af inspiration. Jeg har en tendens til lige at ændre lidt her og der, men de grundlæggende idéer kan man altid hente derude. Det er en fantastisk skattekiste, som er et godt supplement til Ravelry, som jeg stadig elsker for alle de mange inspirerende strikkere over hele verden. Internettet er en fantastisk opfindelse, når det er den slags, man er på jagt efter.

Du vil sikkert også kunne lide