5

Et nys og så en bolle

Aftenen bød på gensyn med nogle af mine bøger. Te, sofa og så forøvrigt også en omgang tåkrummende, men morsomt X-faktor udgjorde sammen med bøgerne min underholdning.

Nu er krudtet ved at være brugt for i dag. Halsen er ru og jeg nyser flittigt, men det bliver naturligvis til ingenting. Efter al den te, har det ingen berettigelse og det har jeg naturligvis tænkt mig at holde fast i.

Stakkevis af bøger

Udenfor er der blæst, så hanebjælkerne brager, men det gør ingenting, for jeg har forlængst vænnet mig til lydene af huset, som giver sig lidt. Det gør gamle huse. De har deres egne lyde. Lyde, som bliver en del af den daglige lydkulisse.

Husets hanebjælker arbejder året rundt. Der er altid knagen og bragen og jeg hører det ikke længere, men på aftener som denne knager det lidt ekstra og jeg hygger mig i bevidsthed om, at jeg har et hus at være i. Og en seng.

Sengen skal frekventeres om et øjeblik, for i morgen kommer Splejsen. Jeg glæder mig og vil alting, som jeg vil, er der kardemommeboller på formiddagens program.

Du vil sikkert også kunne lide