15

Snevisit

Jeg har haft dejligt besøg af Splejsen i eftermiddag. Nu er kun resterne af visitten tilbage, men det var skønt endelig at hilse på hende. Det har været flere år undervejs, men med mange kilometer mellem os, har det ikke været let at arrangere. Nu lykkedes det endelig.

Visit

Det var rigtigt hyggeligt og sjovt endelig at se hende. Forestillinger kan man have nok af, men når de er positive og virkeligheden lever op til dem, er der ikke noget at klage over.

Splejsen er sendt ud i verden med et print af Krak i den ene hånd og bilen i den anden. Jeg har ikke hørt fra hende siden hun kørte, så jeg formoder, at det hele er lykkedes, som forventet.

Tyst sne

Udenfor vælter sneen fortsat ned fra himlen, men der har været tøvejr hele eftermiddagen, så selvom sneen ind imellem faldt tæt, ligger der ikke meget derude.

Jeg elsker lyden af sne. Sne er naturens vattæppe. Lyde dæmpes til næsten ingenting og når jeg står ude på gårdspladsen, er de eneste lyde der høres, dem af legende børn og en enkelt sneskovl eller to. Man burde gå sig en tur. Ud i stilheden.

Du vil sikkert også kunne lide