18

Hvad hedder det spil?

Oline er stadig på juleferie rent mentalt. Hun holder meget af natten og det mærker man, når vi når til søndag, hvor hun gerne skal tidligt op, for at sove i ordentlig tid i den anden ende. Det er sejt at skulle vækkes klokken 11, når puden først blev ramt tidligt i morges, men sådan er vilkårene og en stående aftale er, at de sene nattetimer kun kan bruges, hvis hun efterfølgende står op, når der kaldes.

Jeg kan næsten få ondt af hende, når jeg står inde på værelset og er klar til at kalde til liv, men denne formiddag sprang hun næsten ud af dynen, for i går kom de længe ventede spil fra Amazon.

Vi bestiller mange bøger og nu også spil til hende. Hun læser engelske bøger uden at blinke og pludselig havde hun forelsket sig i nogle spil, som forlængst er gået til de evige jagtmarker herhjemme. Nogle spil, som for år tilbage underholdt hele familien.

Vi bestilte Harvest Moon til hendes PS’er og så var der lige de der gamle pc-spil, som hun rigtigt godt kunne tænke sig at spille igen. De spil, som vi forlængst havde arkiveret lodret eller alternativt foræret væk.

Vi fandt Theme Hospital og Trailer Park Tycoon, men vi kunne ikke finde det sidste spil, som stadig lå lagret i hendes hjernekiste. Vi kunne heller ikke huske, hvad det hedder, så det gjorde det bestemt ikke lettere. Måske kender du det?

Spillet handlede i al sin enkelhed om, at man havde en bunke udlejningsejendomme (huse af varierende kvalitet), hvor lejere flyttede ind og så havde man altså jobbet med at sørge for vedligeholdelse og indkassering af leje eller alternativt smide lejerne ud af lejemålene.

Det var forholdsvist simpelt bygget op og Oline husker specielt de tarvelige lejere, hvor manden i huset havde beskidt undertrøje på og konen en nusset morgenkåbe og curler. Det var rigtigt sjovt at spille og vi vil frygteligt gerne finde det igen. Siger det dig noget?

Du vil sikkert også kunne lide