20

Øv

Jeg har tennisalbuer, permanent inflammation i begge skulderled og er i det hele taget lige til at smide ud, hvis ikke det var fordi, jeg er mere end heldig med pauser ind imellem udbrud. Nu gør venstre albue ondt. Det kunne jeg godt undvære…

Jeg er medlem af SL. Det er ikke umiddelbart logisk, at vi er fagligt organiseret under socialpædagogisk landsforbund, men der er naturligvis en rigtig god forklaring på, at det er sådan. Den skal jeg skåne jer for.

I Socialpædagogen er der – og det sker kun med års mellemrum, fordi vi er så mikroskopisk lille en faggruppe – en fin artikel om det pres, som i disse år hviler på os tegnsprogstolke. Man kunne godt blive en smule klogere på mit faglige område, hvis man gad læse den. Man kan også lade være og så skal jeg i stedet for give en forklaring på smerterne i venstre albue, som er sakset direkte fra artiklen…

Vrid et dørhåndtag 4.000 gange på en time, så kender du den belastning, en tegnsprogstolk udsætter sig selv for ved en times arbejde.

Jeg fik ikke mindre ondt af at blive mindet om det. Fandens også!

Du vil sikkert også kunne lide