6

Farven har en anden lyd

Jeg har skrevet det før, men Etsy er en grydefuld guld, når det kommer til talentfulde mennesker, som sælger ud af eget håndværk. Tiden kan snart gå derinde, når man først kommer i gang og selvfølgelig er der fristelser.

Denne gang er der sket det forunderlige, at jeg er endt op med at bestille et orange silketørklæde. Det var en smule overraskende, fordi farvegengivelsen på sælgers billeder tilsyneladende ikke har været specielt tæt på virkeligheden. Nu ejer jeg en orange og ikke en rød halsklud, men hvem ved, om jeg ender med at holde af den…

Orange

Tørklædet matcher, om ikke andet, mine tulipaner smukt. Det er altid spændende at se, hvad der kommer ind af døren, når bestillingerne ankommer og jeg er aldrig blevet skuffet endnu. Tørklædet her har en anden farve end forventet, men det er ikke mindre smukt af den grund og kan jeg ikke selv forenes med det, kan en anden sikkert.

Tulipan i forfald

Solen har været fremme i dag. Jeg har nydt en tur i haven, ryddet lidt op og har taget livtag med vasketøjet. Om et øjeblik vil jeg holde fri for i dag, fatte strikkepindene og håbe, at armene holder. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide