15

Lugtfri aftensmad, tak

Vi skulle have de lækreste, økologiske og friskslagtede kyllinger denne aften. Der var planlagt med rodfrugter, sellerimos, balsamicosirup og hvad ved jeg, men…

Kyllingerne lugtede simpelthen decideret ulækkert, da vi pakkede dem ud. Jeg hader den slags, men Kenneth står helt af. Han kan slet ikke have det og var allerede oppe i det røde felt, da jeg mindede ham om, at de ikke kunne returneres i dag.

Godt jeg ikke er slagter oppe på Indkildevej i morgen…

Ella introducerede os for Den Lille Havfrue for ikke særlig lang tid siden. De får lov til at levere lørdagens menu om et øjeblik. Oline ville have noget, der minder om hjemmelavet mad efter gårsdagens pizzaer. Hun foreslog ikke engang McDonalds. Jeg er rystet, men det glæder mig, for jeg var letsindig nok til at lade hende bestemme.

Du vil sikkert også kunne lide