23

Dobbeltarbejde

Ind imellem går det lige rigeligt stærkt for mig, så de vanter, som har været på pindene de sidste dage, endte i går i et hjørne af stuen. Jeg havde nemlig strikket lystigt derud af og da jeg endelig skulle strikke den sidste tommelfinger, opdagede jeg til min rædsel, at tommelfingrene var placeret i samme side på begge vanter. Fandens! Og så røg de af h… til, for jeg var skidesur på mig selv, men den slags stopper ikke mig, når jeg vil.

Nu er der et par vanter, strikket i 1½ nøgle af den gratis Noro Silver Thaw, som viste sig at være utrolig smuk i farveforløbene.

Så er der endelig et par…

Jeg troede, at Oline ville elske dem. Nu hader hun dem omtrent, når jeg spørger, om hun vil bruge dem. Måske er det bare sådan, at mødre ikke skal strikke til deres døtre, men uanset så var det en lejlighed til at få strikket noget op i Silver Thaw og jeg har sjældent haft fingre i så lækkert garn. Det er silkeblødt og en anelse ujævnt spundet, så en udfordring at strikke med, men det bliver smukt og blødt.

Farverne har jeg ikke selv valgt, for det er jo en fejllevering, men jeg skal ikke klage. De er blevet meget smukke, meget blå og meget lilla og så er jeg vild med modellen, som minder mig om min barndom. De skal nok blive brugt.

Du vil sikkert også kunne lide