8

Reflekser

Jeg har spist gammeldags, persillefyldt, grydestegt kylling med frisklavet agurkesalat. Jeg har spist hjemmelavet is med store, søde chokoladestykker. Jeg har drukket en lille kop kaffe. Maven protesterede lidt, men ikke mere end den igen er faldet til ro.

Hos mor

Jeg har siddet på gulvet det meste af aftenen. Det er sådan det er at være hos mor. Der lever jeg på gulvet. Det har jeg altid gjort.

Da jeg boede hjemme, var min plads altid på gulvet eller i skrædderstilling på et af bordene, men helst når mor ikke så det. Det er underligt, som den slags vaner hænger ved. Mor bor ikke længere et sted, hvor jeg har boet. Det er nye omgivelser, som ikke er knyttet til min ungdom og dermed vanen med pladsen på gulvet, men alligevel ender jeg dernede. Det må vel være en refleks. Den er temmelig uskyldig, så det går vist an.

PS – maden smagte forrygende og havde jeg glemt hvor godt sådan en grydestegt kylling smager, kan jeg til gengæld huske det lang tid fremover. Tak for mad, mor :-)

Du vil sikkert også kunne lide