11

Der er fordele ved alting

Morgenen er mørk og er jeg er ør, fordi tabletten fra i går stadig sidder i kroppen. Kaffen skal vække mig og den er varm og rigelig, så jeg håber projektet lykkes, inden jeg skal ud af døren. Jeg har stadig ondt, men skal ikke have flere tabletter af de stærke, men utåleligt sløvende af slagsen. Et par Panodil må tage toppen og så går det nok endda.

Morgenhyacint

Der er udsigt til en fridag i morgen og det giver kræfterne til at komme gennem dagen, selvom mit spejlbillede er en anelse blegt og jeg ved, at det ikke bliver en af de dage, hvor jeg er sprudlende overskud.

Den professionelle side af mig er stille og tilbagetrukket. Det skal nødvendigvis være sådan, for jeg er aldrig nogensinde hovedpersonen, men har en birolle og skal nok ses, men ikke høres, så ingen opdager, at jeg er mere stille end sædvanligt. Der er fordele ved alting.

I dag gemmer jeg mig bag min profession. Jeg er heldig, at jeg kan.

Du vil sikkert også kunne lide