12

Endelig hjemme

Kaffe… Ah…

Hvis du vidste hvor meget jeg har glædet mig til denne kop kaffe…

En ualmindelig lang dag er endelig til ende og jeg kan se frem til en aften i familiens skød. Oline lægger op til lidt hjemmedage, for hun er godt i gang med at snige sig til en monsterforkølelse, men end ikke hendes ynk kan tage glæden ved at komme hjem fra mig. Jeg har sådan glædet mig og ingenting kan ødelægge fornøjelsen ved at sidde her med en stor kop hurtig kaffe.

Jeg har stadig ondt og måtte hjem mellem to opgaver og sluge en af mine tabletter. Jeg var smånervøs for hjemturen, fordi pillerne og bil ikke er nogen god cocktail. Ikke at det står nogen steder, men jeg kender egen reaktion og nu er jeg træt, som et alderdomshjem, men bare sådan… lettet over at være indenfor egne vægge.

Ah…

Du vil sikkert også kunne lide