19

Kompensationsstrik

Solen skinner. Vejret er smukt, men frygteligt uvenligt. Der er koldt udenfor med en vind, som ikke levner plads til mange krumspring. Hurtigt ud og hurtigt ind

Kulden er til at mærke i dag, hvor vejrskiftene kommer abrupt og uforudsigeligt, mens verden danser til vindstødene, som fejer henover virkeligheden.

Hagl og sol

Det ene øjeblik kan man forledes til at tro på foråret, mens det næste viser, at himlen gemmer på overraskelser i form af både sne og hagl.

Hagl

Jeg var smart. Jeg sendte Kenneth i byen efter forsyninger.

Imens vil jeg vinde garn op til endnu en Cobblestone til den udsendte. Jeg er sikker på, at det sagtens kan kompensere for en smule kulde.

Nyt garn

Garnet er det samme, som jeg anvendte til den første Cobblestone, men i en lidt anden farve. Dette her har en snert grøn og vil med sikkerhed klæde modellen, så jeg glæder mig faktisk til at få taget hul på strikketøjet. Det har vist sig, at modellen virkelig falder i Kenneths smag, så jeg ved, at indsatsen vil blive påskønnet. Så gider jeg godt.

Du vil sikkert også kunne lide