14

Fremdrift

Inden vi tog i byen, blev krydsnøgleapparatet fundet frem og Kenneth sat i sving, så der var en smule garn at tage med ud i verden. Han gad godt, da han hørte, at det var i en god sags tjeneste…

Der forberedtes

I løbet af et øjeblik, var der 300 gram garn at lege med og så sagde jeg stop, for så stærkt går det heller ikke og slet ikke, når eftermiddagen og aftenen skulle tilbringes i godt selskab.

Krydsnøgleapparatet er et levn fra engang, da tiden var en anden. Jeg strikkede meget, fordi jeg gik hjemme og Susanne syntes, at jeg skulle have nogle ekstra udfordringer, så pludselig stod hun i min stue med både strikkemaskine og krydsnøgleapparatet. Det gav anledning til rigtigt mange og sjove timer, hvor jeg skiftevis designede og strikkede.

Siden blev det til mindre strik, men hvor har denne opfindelse sparet mig for mange og lange træk med at vinde garnnøgler. Det tager kun et øjeblik med håndsvinget og et nydeligt og ordentligt nøgle er resultatet.

Kanten er klar

Der blev ikke strikket meget i går, men jeg nåede at slå op til Kenneths nye Cobblestone og den nederste kant, som er det absolut kedeligste på trøjen, er færdig. Det er slet ikke så ringe, for den er en smule besværlig med mange og lange vrangpinde.

Nu begynder det sjove…

Opskriften kan for øvrigt købes lige her.

Du vil sikkert også kunne lide