13

Slap

Tænk engang, jeg fik lokket Kenneth til at køre mig en tur til Vejgård. Jeg skulle lige indenom P&P efter ærmepinde til de igangværende projekter, men jeg er så træt, så jeg ikke engang orkede køre. Han gad. Bare lige ned efter to rundpinde og så hjem igen med mig på passagersædet. Et hængetræ er jeg.

Jeg foreslog – igen – at P&P overvejede at hjemtage ADDI-pinde og tænk engang, de er i gang med at undersøge, om de kan blive forhandlere. Nemt. Så skal hele beholdningen udskiftes på sigt, for de er nu de allerbedste af slagsen.

Bagefter var vi hurtigt inde for at handle, men det tog ikke mange sekunder og Kenneth syntes, at jeg var svært medgørlig. Han havde ret. Jeg gad ikke engang protestere, da han forsynede Oline og sig selv med lakridskarameller til det næste halve år.

Nu vil jeg finde sofaen og jeg tør godt skrive under på, at jeg kun holder øjnene åbne i ganske få minutter… zzzzz zzz

Du vil sikkert også kunne lide