10

Ud at finde foråret…

Når det er en hjemmearbejdsdag og der allerede er investeret tid i projektet inden, er der plads til lange pauser. Jeg snuppede en frokostpause, som kunne mærkes…

Pausehygge

Ind i sofaen, benene op, en kop kaffe og Dharma & Greg i sædvanlig stil og så var den frokostpause på plads.

Jeg strikkede, mens jeg blev underholdt og det går fremad, men med 330 masker er en enkelt runde en langsommelig affære. Nu er indtagninger ved at gøre strikketøjet venligere, så der er vel håb forude og jeg glæder mig til det færdige resultat, for garnet passer usædvanlig godt til denne model, synes jeg.

Efter frokostpausen snuppede jeg lige endnu en koncentreret indsats ved computeren. Energien var i top efter sådan en frokostpause, så det var nemt at gøre.

Om et øjeblik vil jeg holde fri. Jeg bestemmer nemlig og jeg trænger til lidt forår, så det vil jeg køre ud og se, om jeg kan finde.

Du vil sikkert også kunne lide