9

Hun fortsatte, hvor jeg slap…

Hun fortsatte, hvor jeg slap…

Oline er hjemme for en kort bemærkning, for hun og resten af skolen har snart premiere på Årets Musical 2008, så der er travlt deroppe. Tiden er knap, men sulten alligevel så pågående, at hun måtte ringe efter backup, som kunne komme og hente hende for en kort madpause.

Nu er hun i køkkenet. Der skal mad i maven, inden der igen skal øves replikker og sange. Om et øjeblik forestiller jeg mig, at jeg kan gå derop og finde pande, skåle og piskeris efterladt tilfældige steder i stille forventning om, at jeg rydder op. Hun bliver jo ikke snydt.

Hendes overalls er en del af kostumet. Det er mine gamle. De er erhvervet i 1980 og jeg husker endnu, at de kostede en halv bondegård, men jeg måtte bare eje dem. Som du ser, har jeg dem stadig, men min fornemmelse er, at det er en stakket frist. Hun er ved at forelske sig. Hun er lige så underlig, som jeg var…

Du vil sikkert også kunne lide