2

Solskinsdage

Forår i karmen

Mens foråret titter ovenud af potterne, står en gulerodskage i ovnen.

Den er allerede begyndt at dufte lifligt og jeg fristes til kaffe og solstråler i et hjørne af sofaen. Jeg er sikker på, at det vil være godt for mig, men der er også gang i vaskemaskine og tørretumbler og jeg burde vel egentlig finde støvsugeren frem, men jeg gider ikke. Der går grænsen for dagens udskejelser, har jeg besluttet, men tøjet må gøres færdigt.

Bagefter kan der være tid til ingenting. Det vil passe mig vældig godt, at læne mig tilbage med en god film, lidt varmt til halsen og et strikketøj og som jeg kommer ind i stuen, ser jeg pludselig, at tulipanerne er sprunget ud og jeg, som ikke kan lide orange, overvældes af forårsglæde fordi, de lyser helt utroligt smukt på hjørnet.

Orange

Der er noget helt særligt over februardage med solskin. Det er der bare…

Du vil sikkert også kunne lide