12

Rosalie Scarf

Jeg har et lille projekt, som har ligget længe, fordi jeg vel egentlig ikke har syntes, at der var brug for det, men det har trukket i mig alligevel, fordi opskriften tydeligvis er gennemarbejdet.

Femogtyve masker og derud af kan ikke være noget anstrengende projekt, så jeg snuppede garnet fra et andet lille projekt, som jeg ikke var udelt tilfreds med og slog op i en fart, inden jeg fortrød.

Rosalie

Nu er jeg godt på vej og mønstret er gennemarbejdet og detaljeorienteret. Det kan jeg vældig godt lide. Jeg kan lide, at der er tænkt over maskeforløb, drejede maskers retning og simple greb, som gør kanterne helt gennemarbejdede og helstøbte at se på.

Kantmaskerne

Jeg kan lide, at der er gjort en indsats for at få selv de nødvendige indtagninger til at tage sig ud, som mønster med de fineste maskesving.

Jeg elsker, at der er mennesker, som er så detaljeorienterede. Det gør jeg sikkert, fordi jeg selv er det modsatte. Jeg strikker bare derud af og glemmer nogen gange, at der er noget smukt ved at fordybe sig i detaljen. Godt andre er anderledes, så jeg får små strikkeoplevelser, som dette Rosalie Scarf, som er gennemarbejdet, så det er en fornøjelse at have på pindene.

Du vil sikkert også kunne lide