12

Oh Happy Day

Oh Happy Day

Vi snuppede 1½ time i selskab med Oh Happy Day. Sikke et held Grethe, spillet eminent af Ditte Gråbøl, var med hele vejen, for ellers var jeg endt med at kede mig gudsjammerligt.

Jeg syntes ikke, at kombinationen af komedie og drama var vellykket og jeg syntes egentlig kun filmen lykkedes, når den lod komedien fylde alene. Når Grethe fik lov til at udfolde hele sin farverige livsappetit.

Lotte Andersen, som Hannah, var alt for underspillet og farveløs. Selv når hun skulle udleve drømme og lidenskaber kedede hun mig, men måske var det bare ikke i dag, jeg skulle se den film.

Så var der mere drama i Camillas Boller af stål, efterhånden som dej hævede, bagte og smagte. Jeg trænger til dej mellem fingrene. Det er mageløst, at lykkes med at inspirere og give lyst til at slå lidt i bolledejen, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide