9

Alt det bedste

Jeg er oppe. Jeg er ikke frisk, men en eller anden har set nåde i mig og ladet hovedpinen fare. Sikke en lise.

Til gengæld er stemmen næsten forsvundet og resterne af den gør ondt at bruge, så jeg tier og plejer i stedet den feber, som følger med. Jeg skiftevis sveder og fryser, tager af og på af sweatre, sokker og halstørklæder og kan slet ikke bestemme mig.

Halsondt

Jeg skal ikke klage. Det går over.

Der er andre, som er udfordret langt ud over det rimelige. Jeg en god snak med Marianne denne morgen. To hoveder tænker bedre end et og at stikke dem sammen, kan være godt, når der skal findes praktiske løsninger.

Jeg ved, hvad der gemmer sig bagved alle ordene. Alle følelserne, men også alt det praktiske, som nogen gange får fyldt så meget, at der ikke bliver plads til at mærke efter og være til stede. Jeg håber, at der er nogen, som kan være praktiske for familien lige nu.

Jeg tænker meget på Marianne og hendes familie og jeg håber alt det bedste for dem. De har lige rigeligt at rumme lige nu og jeg sender ønsker om alt det bedste for deres familie.

Du vil sikkert også kunne lide