8

Morgenlyst

Det er en fornøjelse at stå op til lys. Det gør morgenen helt anderledes venlig og jeg elsker den tid, hvor det ikke længere er nødvendigt med mørke morgenvandringer gennem et stille hus.

Denne morgen er den rene luksus. Jeg møder først klokken 10, så der er god tid. Det elsker jeg, for der er ikke noget bedre, end at starte ugen med god tid. Tid til kaffe og langsom opvågnen. Tid til radio og tid til at dvæle. Tid til at starte en maskinfuld tøj og vide, at den er klar, når jeg vender hjem i eftermiddag.

Morgenlyst

Jeg elsker at have god tid. Det er en luksus, som jeg nyder, for den har været alt for sjælden i mit liv. At have tiden til at vække Oline med kærlige ord og blide kildeture er lykke på en mandag morgen. At have tiden til at pjatte med Oskar og lave kaffe. Jeg elsker det og jeg husker, at jeg elsker det.

Jeg elsker, at jeg er fyldt op af en dejlig weekend med masser af oplevelser i gode menneskers selskab. Jeg fik mødt nogen og savner mange flere, men det vigtigste er, at jeg nåede. Ikke det hele, men jeg nåede.

Farver

Jeg tager farver om halsen denne morgen. Farver fordi jeg er glad og om halsen, fordi jeg pludselig oplever, at halsondet, forkølelsen og ikke mindst hosten er blusset op igen. En morgen som denne kan ikke ødelægges af småting som hoste, så jeg snupper min nye, rødstribede halsklud og tager ud i verden, for at nyde, at foråret venter lige om hjørnet.

Ha’ en skøn mandag. Den har potentiale til at blive vores bedste :-)

Du vil sikkert også kunne lide