12

Tørt og klart

Så er mit Shetland Triangle vasket, blokket og klart til brug. Det er blevet vidunderligt smukt, synes jeg. Jeg er vild med den blå farve og sikker på, at sjalet vil blive brugt flittigt, når vi når sommeren og de aftener, hvor lidt ekstra varme om solbrune skuldre er ønskværdigt.

Shetland Triangle

Mønstret er de gode, gamle kogler i ny anvendelse, for her strikkes de med udtagninger, så sjalet langsomt vokser frem, efterhånden som pind efter pind strikkes.

Sjalet startes øverst, midt på ryggen og i første omgang syntes jeg, at det så lidt underligt ud, men inden længe kunne jeg se idéen og så var det bare at klø på og langsomt se det vokse frem mellem hænderne.

Denne model er der strikket nogle ekstra mønsterrapporter på, fordi den er strikket på pinde 4½ med en tyk uldgarn, men det er let at forlænge sjalet, så det kan man gøre, indtil man er tilfreds med størrelsen.

Shetland Triangle

Sjalet er strikket i to tråde shetlandsuld fra B.C. Garn i farve ny41 og der er brugt nøjagtigt 204 gram til sjalet, som er Shetland Triangle af Evelyn A. Clark. Mønstret er fra bogen Wrapstyle.

Jeg er i gang med mors fjerlette, råhvide sjal. Selvfølgelig er jeg det.

Du vil sikkert også kunne lide