12

Køkkenskrivere

Hjemmekompo

Vi har en pizzadej liggende. Jeg stemmer for den med kartofler, men der er gang i noget andet, så jeg får vel vente og se…

Jeg hygger mig meget med at sidde ved spisebordet. Det er vist en uskik, for jeg roder jo en smule, men til gengæld er jeg lige i hjertet af hjemmet og det kan jeg lide. Jeg kan allerbedst lide, at Oline har fundet vej herud også. Nu er vi her. Allesammen.

Køkkenhygge

Selv Oskar sørger for at holde sig til. Han er snedig. Han ved, at sidder han udenfor den usynlige grænse og kigger pænt og længe og intensivt, falder der ind imellem en lille lækker bid af et eller andet ned på gulvet. Det gjorde der vist lige før.

Oline og jeg kommenterer heftigt Kenneths valg af fyld. Vi synes, at vi er berettigede. Han synes vist, at vi skal holde mund. Tie, spise og bagefter rose. Så gør vi det.

Om et øjeblik er maden klar. Vi spiser tidligt i dag.

Du vil sikkert også kunne lide