16

Legebarnet

Oskar styrer for vildt. Det mener han i hvert fald selv og inde på egen matrikel er det ikke noget problem, for der kan man hævde sin ret, nemlig sofaen.

Oskar

Man kan jo bide dem af møblet, hvis de ikke flytter sig frivilligt…

Oskar bider Oline ned af sofaen

Og sådan kan han ikke tåle, at Oline sætter sig i sofaen, hvis han er der først. Så skal hun have tæv og han går til den. Aldrig for alvor, men gerne for sjov. Hun får alt hvad den kan trække og hun ender altid med at kapitulere, så jeg er sikker på, at han mener sig i sin gode ret. Det er jo effektivt.

I dag flyttede hun sig ned på gulvet, men det blev så alligevel for fristende at prøve grænserne af dernede også. Måske kunne han i virkeligheden bestemme over hele stuen og ikke kun sofaen. Så fik hun flere tæv…

Træt hund

Han måtte dog kapitulere til sidst. Han fandt grænsen. Hun nægtede at flytte sig, men til gengæld var han både træt og småmuggen, da han valgte at spadsere ud af stuen, for at lægge sig nede på vores seng, hvor fra der er godt udsyn til resten af huset. Hende Oline skal jo nemlig ikke tro, at hun er noget. Nu kommer han farende ved det mindste blink.

Han er tosset, men jeg elsker, at han stadig er så glad for at lege.

Du vil sikkert også kunne lide