11

Garn i luksusklassen

Sikke en gave at komme hjem til i frokostpausen…

Karins garn

Jeg føler mig rig ud over alle grænser, når jeg ser dette smukke garn.

Garnet er håndspundet af Karin, som er tekstildesigner og blandt andet selv farver og spinder eget garn. Det er åndeløst smukt, en ualmindelig lækker kvalitet og jeg elsker, at det er blødt og indbydende at røre ved.

Karins garn

Farverne er helt utrolige. Jeg forsøgte mig jo med at forklare, tegne og fortælle og iøvrigt beskrive, hvad det var for nogle farver, jeg holder så meget af. Karin har grebet dem i luften og forvandlet dem til en garn, som er intet mindre end perfekt.

Karins garn

Jeg har ikke vejet garnet, men der er MEGET og der er endda så meget, at der sagtens kan blive en trøje/cardigan af det smukke garn. Jeg har slet ikke besluttet mig. I første omgang skal det bare stå og give mig følelsen af at være rig.

Tusinde tak, Karin. Det er utroligt lækkert :-)

Du vil sikkert også kunne lide