14

Nye tider

I går hjalp Dexofan mig gennem natten. I nat havde de tilsyneladende ingen effekt, for jeg har hostet nærmest uafbrudt. Halsen føles helt ru og jeg er træt, for det er ikke blevet til meget søvn.

Der var engang, for ikke længe siden, da jeg var oppe to til tre gange hver eneste nat. Søvnen var afbrudt af Alexanders behov for hjælp og det var vane, så jeg havde vænnet mig. Jeg fungerede på de betingelser. Sådan var det. Der var ikke andet at gøre, end klø på og komme gennem dagene.

For ikke ret lang tid siden begyndte jeg at sove igennem om natten. Uafbrudt.

Nu vælter jeg, fordi jeg har været vågen et par gange eller tre en enkelt nat. Sikke noget pjat og forøvrigt er det weekend lige om et øjeblik. Fredag kom an!

… eller stik mig en seng og en dyne.

Du vil sikkert også kunne lide