14

En overraskelse

Jeg har bestilt computerbæreaggregat til Kenneth. Han må have noget, som kan rumme hans computer og de andre ting, som han slæber rundt på til daglig. Han nægter naturligvis at bære taske, men jeg er ikke sådan at slå af pinden…

Kakadu Traders Australia har lavet arbejdstøj til outback Australia gennem mere end 30 år og laver de fedeste ting, som på det nærmeste er uopslidelige. Der er lidt mand over sådan en, synes jeg. Den er bestilt og på vej tværs over jorden, for at ende herhjemme om nogle uger.

Kenneths computertaske

UpsMåske synes Kenneth bare, at den er grim. Jeg tror det ikke, men man kan aldrig vide…

Jeg håber han kan lide den og kan han ikke, kan den sikkert sagtens akkompagnere den anden taske, som hoppede med i indkøbskurven, da jeg alligevel var en smut Down Under.

Måske kan jeg efterfølgende lokke ham med på overlevelsestur i de svenske skove. Sådan en ferietur, hvor man sover på jorden, laver mad over bål og kun bader i kolde skovsøer.

Ha! Jeg er så naiv…

Du vil sikkert også kunne lide