9

Jeg elsker…

Oline holder traditioner i hævd. Det er i hvert fald hendes påstand, når hun svinger skåle og pander søndag efter søndag, for at bage en stak pandekager, som bagefter indtages med lige dele sirup og udelt fornøjelse.

Olines søndag

Imens pakker jeg Ellas forsinkede fødselsdagsgave ind, lytter til Olines historie om nogle forældre, som har forbudt Pippi Langstrømpe for deres børn, fordi de mener den opfordrer til ulydighed.

Oline konkluderer, at hun engang kunne lide Pippi, men at hendes konstante løgne irriterer hende nu. Guderne må vide, hvordan min datters hjerne er skruet sammen… men den kan ikke få sirup nok…

Sirup

Mens pandekagerne forsvinder som dug for solen, løber hendes mund over med alskens teorier, tanker og overvejelser. Jeg elsker, når hun sidder her ved siden af mig og lader munden løbe. Jeg undres over mængden af ord, men jeg elsker hvert eneste af dem.

Du vil sikkert også kunne lide