18

Det sidste af slagsen

Til tørre

Så er mors Shetland Triangle færdigt. Vasket ligger det nu og tørrer nede på mit gulvtæppe. Der går kun nogle timer, for det er strikket i to tråde af den lækreste, luftige blanding af uld og mohair og jeg er næsten misundelig, for det er endt meget smukt.

Jeg kan lide kitfarven og jeg kan lide strukturen. Hun har selv valgt garnet og det har hun gjort godt. Jeg er sikker på, at hun bliver glad for det.

Det er det sidste af slagsen foreløbig. Jeg gider ikke flere Shetland Triangles lige nu. Det må have en ende, men jeg er glad for, at jeg fik strikket dette her til mor. Jeg glæder mig til, at jeg kan forære hende det. Hun fortjener det og der er strikket kærlighed og taknemmelighed ind i det. Hun er den bedste og jeg elsker hende.

Du vil sikkert også kunne lide