11

Fin udsigt

Lyset finder vej indenfor, mens jeg sidder og nyder morgenkaffen. Der venter en lang og udfordrende arbejdsuge forude, men jeg er klar. Jeg finder energi i lyset, som giver den tidlige start et formildende skær.

Morgenranunkler

Jeg skal nordpå. Jeg har lange dage, som er fulde af fremmedord og hjerneudfordringer, men jeg elsker, når jobbet kræver koncentration, fleksibilitet, kreativitet og samarbejde. Jeg skal tolke med kolleger hele ugen.

Jeg skal arbejde med stof, som er svært tilgængeligt. Jeg skal tænke hurtigt, bruge al min faglige viden og jeg skal være klar til, at etablere nye og hurtige systemer for en smidig tolkning. Jeg skal være fremme i støvlen, skal jeg.

Jeg er sikker på, at denne uge bliver fantastisk og mandag morgen ser jo allerede lovende ud. Jeg håber din ligner min :-)

Du vil sikkert også kunne lide