11

Chokoladeaften

Jeg er meget dårlig til at modstå fristelser, når det kommer til chokolade.

Summerbird er mestrene, når det kommer til helt fantastiske chokoladesmagsoplevelser, men ind imellem er det bare kombinationen af marcipan og mørk chokolade, som trækker. I dag var det vist begge dele…

Fristelser

I Mums er der masser af chokolade. I dag fandt noget af det vej ned i lommen og sammen med Summerbirds påskeægsindhold, borger nedenstående vist for en dejlig lørdag aften med kaffe, chokolade, film og strik.

Chokolademums

Jeg har opdaget, at jeg er lige til en sofa og ingenting. Det er resten af familien også, så jeg tror det ender med en aften uden andet for øje end underholdning serveret af husalteret. Jeg håber det kan honorere mit ønske, men ellers er der hyldemetre af film, som endnu ikke er nydt. Jeg gider i den grad godt.

Du vil sikkert også kunne lide