9

Bedstemorstil

Ranunklerne fik livsforlængende behandling for et øjeblik siden. Nyt, frisk vand og stængler klippet til korte, men passende længder. Så kan de lidt endnu…

Ranunkler

Formiddagen er spenderet ved spisebordet med hæklenål, kaffe og hyggeligt selskab, som vist godt nok synes, at det kammer lidt over med bedstemortendenserne nu…

Ranunkler

Ranunklerne havnede i en vase, som umiskendeligt sender tankerne i retning af vores bedstemødre og da jeg så gik over stregen med en af de hjemmehæklede, syntes familien vist, at jeg skulle stoppe legen, mens den stadig er god.

Ranunkler

Det er i orden med mig. Jeg HAR fjernet synderen, så de ikke længere skal føle, at de er til søndagskaffe hos oldemor, men stadig kan kende hjemmet, som forøvrigt er godkendt med hjemmehæklede kaffekrusaggregater. Jeg hækler ufortrødent videre, for et strikketøj har jeg endnu ikke fundet.

Du vil sikkert også kunne lide