10

Jeg skal være stillle…

Nogle arbejder flittigt, men det er ikke mig. Jeg holder fri, for jeg må godt. Jeg har bevilget en feriedag i dag også, så der er udsigt til ingenting og det passer mig dejligt.

Jeg prøver at være stille, så jeg ikke forstyrrer, men det er vanskeligt, for der er hele tiden noget, som jeg lige må dele…

Nogle arbejder

Om et øjeblik er det tid for mad i maven. Så er hun jo nødt til at slippe kalender, computer og sagsakter og jeg kan igen slippe stemmen fri. Det skal gøre lidt godt, for jeg er jo ved at være helt desperat over al den stilhed.

Jeg kunne jo strikke en pind eller to, men jeg har i stedet været i gang med at sørge for rent tøj til familien i påsken og så skulle haven jo også lige have et visit. Sådan kan formiddagen gå, uden brug af stemmen. Mon ikke snart hun synes, at hun skal have en pause…

Du vil sikkert også kunne lide