10

Livskraft

Livet er frygteligt skrøbeligt, så vi skal passe på og skønne på det hver eneste dag. Nogle lærer det aldrig, andre blivet brat vækket af en virkelighed, de slet ikke ønsker, men de, som formår at glædes og se det store i det små, er godt rustet til livets rutsjebane.

Livskraft

At kunne se det store i det små er en kunst, som vi kan øve os i konstant og vedholdende, for det er en egenskab, som gør os til overlevere i en verden af kaos og den kan opøves.

Jeg har lige talt med Ella. Ole gør små, forsigtige fremskridt. At se det store i det små er nødvendigt, når man skal videre fra det familien står midt i og Ella og jeg er gode til at få øje på de små ting, som giver livet ekstra saft og kraft. Når jeg ikke kan, kan Ella og omvendt. Sammen er vi rigtigt gode til det.

Livskraft

Der er stadig usikkerhed og risisci forbundet med Oles indlæggelse, men godt nyt er godt nyt. Vi skal værne om den slags. Lagre det og glædes over det.

Ole er det mest viljestærke menneske, jeg nogensinde har mødt. Han har en kraft, som kan synes næsten uforståelig, når man har været en del af hans liv det sidste stykke tid, som ikke har været uden forhindringer. Den kraft er hans bedste kort og Ella forstår at få den til at vokse. Jeg tror på dem!

Livskraft

Ole vil have skidne æg og sin egen sofa. Det er da livskraft så det basker og jeg smiler stille ved tanken.

Han får ikke sin sofa lige nu, men skidne æg skal han få, når han ikke længere er fastende og han og hans familie skal få kaffebesøg senere i dag. Jeg insisterer.

Du vil sikkert også kunne lide