8

Tid til stilhed

Jeg har rørt dej til en drømmekage. Ole må fortsat ikke spise det mindste, men når han må, skal der være lidt af det gode og skidne æg er besværlige at indkorporere i min eftermiddagskurv, men en kage, kaffe og lidt sødt kan der sagtens blive plads til.

Mens jeg venter på ovnen, sidder jeg stille i lyset fra vinduerne og strikker en pind eller to. Oline sover fortsat, men det kan vist ikke blive ved med at gå, så der skal vækkes om et øjeblik.

Ventetiden

Jeg nyder stilheden i bevidstheden om, at den er forbi om et øjeblik. Sådan er det nemlig. Man kan kun nyde, når man ved alting fortsætter, som man holder af det skal fortsætte.

Om et øjeblik kommer mor. Hun vil hygge med Oline, mens jeg tager ud på sygehuset og er sammen med Ella og familien.

Voksblomst

Kenneth sidder i Farum hos sin mor og forkæles med frokost. Det er dejligt at vide, at der bliver kræset om ham på denne dag, hvor verden er væltet og han slet ikke er hjemme før sent i aften. Vi finder kræfter i de små ting og glæde ved, at tingene lykkes på trods og nu er Oline endelig oppe…

Du vil sikkert også kunne lide