6

Det kunne have været værre…

Jeg arbejder stadig. Jeg skulle have holdt fri for længe siden, men sådan er det ikke gået. Jeg er i gang med at lave en annonce, som indeholder fotos af samtlige tolke ansat ved Center for Døve. Det er der kommet meget morskab ud af…

Det sidste vi opdagede, da vi endelig – langt om længe – havde landet alle fotos her hos mig, havde efterbehandlet dem, beskåret, minimeret og placeret var… at et af de mennesker, som havde sneget sig ind på vores afdeling i Odense, slet ikke var en tolk, men en for os fuldstændigt ukendt mand.

Vi har stadig ikke opklaret hvem han er, men nydelig ser han ud. Han er dog forlængst udskiftet med “vores” mand i marken, men hold da op som vi grinte, da vi fik øje på ham. Godt den sendte fil ikke viste andet end et nydeligt pasfoto af en godt nok total ukendt mand. Man kunne jo have forestillet sig noget, som var meget værre ;-)

Du vil sikkert også kunne lide