63

En ægte bonderøv

Frank og Therese

Frank og hans kæreste Theresa foran husmandsstedet på Djursland.

Sjældent har jeg været i så godt selskab, som jeg var i går aftes. Jeg fik et kig ind i Franks livsdrøm.

FrankFrank er 24 år gammel og en vaskeægte bonderøv, som er stolt af det!

Han er vild med gammelt håndværk, har en drøm om at blive selvforsynende og så er han ualmindelig charmerende, når han i regnvejr tømrer hønsehus iført gummistøvler og shorts og samtidig fortæller mig, at lige netop regnvejr, shorts og gummiststøvler hører med til hans bedste barndomsminder.

Frank bliver et dejlig bekendtskab, er jeg sikker på. Hans idéer er charmerende, han er imponerende dedikeret til sit livsværk og så har han en sjælden respekt for gammelt håndværk, som jeg deler med ham. Jeg bliver vild med at følge hans mange projekter.

Bonderøven vises otte søndage i træk på DR2, klokken 20. I går var andet program i serien og det genudsendes klokken 00.30 torsdag aften, for de, som er natteravne og vil nyde lidt stille og fornøjeligt tv.