13

Stik blår i øjnene, Liselotte!

Moo Cards

Moo Cards. Jeg havde lige glemt dem et øjeblik, indtil de blev nævnt i et af mine kommentarfelter. Jeg elsker dem. Jeg er så nærig med dem, at det er til grin, men jeg gemmer til natten og katten…

Billedet af Oline er et af mine yndlinge. I går havde jeg et øjeblik for mig selv. Jeg kiggede kortene igennem. De er stadig fantastiske og når de er fremme, drager de folk, som skal se dem, røre ved dem og ikke mindst have dem. Det er vel derfor, jeg er en smule forbeholden.

På bagsiden er adressen på mit vindue ud i verden. Jeg er jo tosset, hvis jeg tror, at jeg kan bestemme hvem, som kigger indenfor. Det tror jeg. Lidt. Selvom vinduet står åbent.

Kan du have en rigtig dejlig fredag. Jeg planlægger at have sådan en.

Himlen er blå, solen står på spring og jeg er frisk. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide