13

Berries Baby Sweater

Berries Baby Sweater

Så tog jeg mig sammen og fik hæftet den første af de to små sweatre, som lå og ventede. Radioen i baggrunden, Kenneth og Olines småsnak som tapet og så en nål og en saks i hånden. Det går jo alligevel.

Berries Baby Sweater

Jeg er meget tilfreds med farverne, som passer smukt til en lille lyserød marcipangris, men der mangler det vigtigste, babyen. Snart må der vel komme en forbi i omgangskredsen og indtil da, kan den sagtens gemmes.

Berries Baby Sweater

Trøjen er skåret over samme læst, som Latte Baby Sweater. Det er lige ud ad landevejen og et fint strikketøj at sidde med i pauserne på job, så den er blevet til i de velfortjente af dem de sidste to dage.

Nu mangler bare det omtrent vigtigste, knapperne…

Berries Baby Sweater

Jeg kan – naturligvis – ikke bestemme mig, så de venter lige et øjeblik. Om en tid ved jeg, hvilke jeg synes er pænest. Det tager kun fem minutter…

Du vil sikkert også kunne lide