11

Forberedelser

Alpaca fordi…

Dagens programpunkter er udført til stor tilfredshed for fruen her i huset. Der er nu kun tilbage at nyde tanken om den fridag, som ligger lige foran. Den er ikke fortjent endnu, for det er erstatningsfri for lørdagen, som kommer i den anden ende af ugen, men det gør den altså ikke mindre rar.

Dagen skal tilbringes i allerbedste selskab. Jeg lægger fra havn engang i morgen formiddag og triller stille sydover, for jeg skal indtage eftermiddagskaffen i det allerbedst tænkelige selskab – og det bliver altså ikke i drivhuset, kan jeg konstatere.

Jeg glæder mig voldsomt, for det er alt for længe siden sidst, men det råder vi bod på nu. Jeg fik købt et par ekstra nøgler alpaca, selvom jeg godt ved, hvordan det går. Køkkenet bliver indtaget med kaffe, kagleri og strikkepinde og intentionerne er gode nok, men inden vi får set os om, har vi snakket tiden væk og ikke strikket en pind. Garnnøglerne er en skinmanøvre, for jeg ved hvordan det ender. Det er i orden med mig.

Jeg har husket at finde julepyramiden frem, for det er vist på tide, at den bliver afleveret. Så kan den nemlig samle støv hos Anne og ikke her hos mig. Jeg er der lige om et øjeblik Anne, så du kan godt sætte kaffen over ;-)

Du vil sikkert også kunne lide