10

De gratis og de mindre gratis

Naboens forår

Naboen holder forår, så det rækker helt ind over min gårdsplads. Det er gratis glæde.

Jeg fik købt et par billige, men farverige udetæpper til terrassen tidligere i dag. For et øjeblik siden kunne jeg konstatere – men ikke bære- at der er billige krukker på bud i den lokale Rema. Jeg sender Kenneth om et øjeblik. Man skal vel holde sig til her lige inden bededagsferien, hvor der skulle blive fantastisk vejr og derfor garanteret lyst til udeliv. Jeg kan slet ikke vente og så er der jo alle planterne, som også skal til…

Det er ikke gratis glæde, men det er glæde, der kan mærkes helt ned i storetæerne, også selvom jeg ikke er til pænt brug med en rød næse, løbende øjne og et hovede, der er mindre tilbøjeligt til at samarbejde, end jeg normalt synes, at jeg oplever.

Forårsglæde… energi og mavebobler. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide