8

På tur i teenageuniverset

Pincet og noget...

Hele eftermiddagen har jeg befundet mig i et teenageunivers, som har inkluderet design af profil på My Space, for det er naturligvis ikke tilstrækkeligt at anvende et af de temaer, som tilbydes gratis. Ikke når ens mor er grafiker og den unge dame har da ret og er i grunden temmelig nem at stille tilfreds, så det var en hyggelig og nem lille opgave, at opfylde hendes ønsker.

Vi er alene hjemme. Vi er begge noget sølle, så det er begrænset, hvad vi har kunnet strække os til, men tiden skal jo gå med noget og efter den grafiske overhaling, kom turen til øjenbrynene. Jeg har helt bestemte meninger om øjenbryn og synes faktisk, at Olines er smukke og velformede, men når hun insisterer, synes jeg det er vigtigt at forklare lidt om plukning af den slags. Det absolut værste jeg ved, er nemlig alt for tynde øjenbryn, som er plukket til ukendelighed og ikke om jeg vil risikere, at Oline pludselig kommer spadserende herud i køkkenet med sølle undskyldninger for det, som kunne være et par smukt formede bryn.

Nu er den ged vist barberet, eller… nej, vi gør ikke i barbering. Insisterer hun, må hun leve med pincettens små lyn af smerte. Så kan hun lære det, kan hun.

Man får gode snakke, når man hygger med små praktiske opgaver sammen. Sådanne eftermiddage er guld værd. Jeg elsker dem. De er alt for sjældne.

Du vil sikkert også kunne lide