10

Ah…

For første gang i så lang tid, at jeg ikke husker hvornår det skete sidst, er jeg gået i seng og er faldet i søvn uden at hoste de første timer. Jeg har kun været vågen med hoste én gang i nat. Jeg føler mig helt udhvilet. Man kan blive slemt kry af den slags.

Mælkebøtte

Det er utroligt, som nattesøvnen er essentiel for mit velbefindende, men uden søvn hænger dagene ikke sammen og jeg får en modbydelig hovedpine, så denne nat var en gave af den velkomne slags.

Jeg kan undre mig over, at det er sådan. Gennem mange år fik jeg ikke én eneste sammenhængende nattesøvn. Hver eneste nat var jeg oppe og vende Alexander, suge ham og hjælpe ham med at ligge godt og rart. Jeg stod alligevel op og gik på arbejde hver eneste morgen. Hverdagene hang sammen og jeg fungerede fornuftigt, men sådan kan man vel vænne sig til meget og siden lynhurtigt vænne sig til, at natten bruges til sammenhængende søvn. Jeg kan i hvert fald konstatere, at jeg mangler den, når den ikke eksisterer.

Jeg er fortsat forkølet. Jeg hoster og jeg er ikke frisk endnu, men jeg har det meget bedre. Meget. Det gør godt at opdage. Så godt, at gråvejret ikke kan tage glæden ved en god nattesøvn fra mig. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide