11

Så kom regnen…

Regnvejr

Udenfor siler regnen ned. Der er vådt, men ikke det mindste koldt. Faktisk er der dejligt og jeg elsker regnvejr, men det er ikke praktisk foreneligt med arbejdet, som kalder lige om lidt, så jeg bliver indenfor og nyder i stedet en kop kaffe og den gode tid, jeg er blevet givet i dag.

Lapperne får kant nu…

Med kant

Tiden er til det. Kaffekoppen står ved siden af og jeg lytter til lokale nyheder og lidt musik, mens jeg tørt konstaterer, at der er lang vej rundt om sådan et halstørklæde. Det er ikke gjort på ingen tid, men det gør ingenting for sæsonen for den slags ligger forhåbentlig langt ude i fremtiden.

Jeg hygger mig. Jeg trives med at møde sent. Nogle vil gerne af sted fra morgenstunden og have tidligt fri. Jeg er en af dem, som gerne vil have god tid om morgenen og hellere arbejder senere om eftermiddagen til gengæld for en morgen og tidlig formiddag, som rummer tid til langsommelighed, kaffe, snak og øjeblikke med eftertænksomhed. Uhm, hvor jeg elsker sådan en morgen :-)

Du vil sikkert også kunne lide