4

Åh pæretræ…

Pæretræ

Så sprang mit ene pæretræ ud. Smukke, hvide blomster pynter på et hjørne af grunden, som ikke er specielt charmerende uden, så det var dejligt at komme forbi og opdage, at pæretræet spreder vingerne ud i disse dage.

Pæretræ

Det er ikke fordi træet giver overvældende mængder frugt, men om foråret oplever jeg, at det har sin berettigelse, for det er så smukt, med sine hvide skyer af blomster.

Det står på et hushjørne og vel egentlig ikke optimalt, men det ser ingen grund til at sætte sit lys under en skæppe af den grund. Det blomstrer på livet løs og endda altid inden de andre frugttræer kommer i tanke om det samme.

Pæreblomster

Der går ikke mange dage inden æbletræerne følger efter, men lige nu er det alene om at smykke den ende af haven og det gør det ærlig talt rigtigt smukt.

Åh, sommer… kom an :-)

Du vil sikkert også kunne lide