13

Ah, ingenting…

Gråvejr

Morgenen byder på gråvejr. Det regner ikke længere, men der er gråt udenfor. Gråt og vådt, så det ikke er den store fornøjelse, at være derude. Selvfølgelig har jeg været på min morgenvandring, men mere bliver det vist ikke til derude i dag.

Morgenkaffe

Indenfor er kaffen varm og rigelig, så jeg snupper sådan en kop i stedet for, mens jeg vinder endnu et nøgle garn, for jeg kunne naturligvis ikke sidde en hel aften i går uden at have noget mellem hænderne.

Morgenstrik

Jeg snuppede en tråd lilla Duo og en tråd lilla Lucca og opskriften på Shetland Triangle. Nogle synes, at det er kedeligt at strikke. Jeg kan lide det. Jeg slapper dejligt af med et sjal, som vokser stille og roligt, efterhånden som pind efter pind glider gennem hænderne. Det er et godt, solidt strikketøj, som ikke kræver de store hjernevindinger for mig, så jeg nyder at strikke endnu et. Jeg er vel halvvejs.

Dagen er helliget ingenting. Det passer mig frygteligt godt, for der er lidt vasketøj og vel også en støvsuger, som kalder på opmærksomhed. I morgen kommer Annemette og Heidi. Jeg glæder mig frygteligt meget til at se dem. Det er alt for længe siden. Måske de vil sætte pris på et hjem uden nullermænd, som sagtens kan overmande sådan et par dværge, som dem ;-)

Du vil sikkert også kunne lide