16

Ellas Shetland Triangle

Nummer fire er røget af pindene. Sådan måtte det være og farven var der heller ikke tvivl om. Man behøver kun et besøg indenom Ellas blog, for at vide, at lilla er en af de foretrukne farver.

Ellas sjal

Ethundredeogotteogfyrre lette gram er hvad Ellas sjal endte med at veje. Det er let som en fjer, men varmer dejligt om skuldrene. Farven lilla er en spøjs farve, fordi den arbejder så intenst med lyset. Den skifter glad og gerne afhængig af sol/skygge og det gør farven interessant at arbejde med.

Ellas sjal

Jeg har ikke mål sjalet, men strikket det helt efter foreskrifterne og ikke gjort det større, som jeg ellers har med et af mine egne. Det er et dejligt, lille sjal, som kan bæres over bare arme en sommeraften og garnvalget har gjort det let, men lunt og dejligt blødt.

Ellas sjal

Jeg er stadig vild med mønstret i sjalet og bliver ikke træt af det foreløbig. De smukke kogler, som danner grundmønstret, ligger som perler på snor og spidserne for enden af sjalet, giver en smuk afslutning.

Ellas sjal

Fakta omkring sjalet er:

Mønster: Shetland Triangle fra bogen Wrapstyle

Garn: En tråd Duo Merino og en tråd Lucca Fino (farve ux37)

Garnforbrug: Ialt 148 gram

Nu mangler jeg kun, at Ella kommer forbi og gør krav på sjalet. Indtil hun gør det, kan jeg beundre farven, når jeg går forbi den lilla sky, som ligger ude i gangen og venter.

Du vil sikkert også kunne lide