14

Drivhusdrømme

Oline vækkede mig for et øjeblik siden. Det gjorde godt. Vældig godt.

Kenneth havde været ude at handle og kom hjem med en kæmpebalje i zink. “Jeg køber nogle stykker mere, for du kan bruge dem nede i væksthuset”, var hans forklaring…

Zinkbalje

Om jeg kan! Og udsigten til nyt væksthus er måske alligevel ikke så forbandet langt væk. Åh, hvor jeg dog glæder mig.

Jeg har fået de udvendige mål og må gerne begynde at tænke tanker, tegne og fabulere. Det bliver stort, 4 x 9,5 meter, så der bliver rigeligt plads til mange af de idéer, jeg har forelsket mig i, da jeg købte min absolutte yndlingsbog Drivhusdrømme. Jeg skal nok komme efter det. Lige om et øjeblik.

Lange, lyse stofbaner i loftet, sten på gulvet, træbagvæg med masser af hylder og så en hel storfamilie af geranier er nogle af ingredienserne, når jeg drømmer. Det skal blive SÅ godt.

Du vil sikkert også kunne lide